Welkom op de website van WietSocial!

 

Iedereen kent de Cannabis plant, ook wel wietplant genoemd in de volksmond.
Veel mensen hebben het altijd over de negatieve effecten van Cannabis, maar wij willen het vooral over de voordelen van Cannabis hebben. Of het nou voor recreatieve doeleinden is of voor pijnverlichting, noem maar op, maar iedereen heeft zijn manier van gebruik.

 

Er zijn zo veel mensen die het gebruiken, ook waarvan je het niet weet. Iedereen heeft ook zijn voorkeuren hier in, niet te sterk of juist sterker, bepaalde smaken, bepaalde effecten, pijnbestrijding, of te wel...te veel om op te noemen. Vandaar zijn ook steeds meer mensen zelf Cannabis gaan kweken, om net dat specifieke plantje te vinden waar men baat bij heeft.

Het klinkt altijd zo makkelijk, even dat plantje kweken...en dat is ook zo, mits je weet wat je doet. Heel veel mensen willen beginnen en gaan zoeken op het internet, hartstikke leuk...maar als snel kom je er achter dat er veel informatie is...misschien wel te veel. Daarom hebben wij bedacht om een Discord channel te openen om zo iedereen de kans te geven om een mooie plant op te kweken. Ook mensen met ervaring zijn van harte welkom om de WietSocial Discord te joinen en wellicht kunnen we elkaar helpen.

Of te wel liefhebbers/hobbyisten van Cannabis zijn van harte welkom.

 

Hou er rekening mee dat dit een 18+ channel is en de Opiumwet van kracht is.
Dus geen handel wat volgens de Opiumwet verboden is in de channels a.u.b.

Liberty Haze - Xaim's Cut